<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="65001"%> verdaasdonk advies den Bosch voor uw advies en administratie

DIENSTEN

Welkom op de website van Verdaasdonk Administratie- en Adviesburo


Onze dienstverlening bestaat uit;

Financiële administraties
Wij kunnen uw complete administratie voor u verzorgen. Dat doen we graag en dat doen we graag goed. Wilt u de administratie liever in eigen huis houden? Wij begeleiden u graag bij de start hiervan zodat alles soepel verloopt en alles naar uw wens is.

Jaarrekeningen
Vanzelfsprekend behoren werkzaamheden als het opstellen en controleren van de jaarrekening aan de hand van de door ons of door u gevoerde administratie tot onze diensten. Uiteraard wordt de jaarrekening persoonlijk met u besproken. Ook zijn tussentijdse verslagen of begrotingen geen probleem.

Fiscale aangiften
Wij kunnen al uw voorkomende fiscale aangiften verzorgen. U kunt hierbij denken aan aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting.

Loonadministraties
Door ons worden de loonadministraties uitbesteed aan een extern kantoor. De complete loonadministratie, van loonstrook tot jaaropgave, kan door hen worden verzorgd. Het externe kantoor beschikt over een ruime ervaring en kan u in elke branche van dienst zijn.

Adviezen
Hierbij valt te denken aan de keuze van de rechtsvorm van de onderneming, investeringen, financieringen, personeelsbeleid en keuzevermogen van auto’s. Kortom een breed gebied waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.